Mimik

Jeg brugte noget tid på skøjteprincessens øjne og blev måske heller ikke helt tilfreds med resultatet. Øjnene i opskriften blev alt for store og så prøvede jeg at lave dem mindre, men det fungerede bare ikke. Så hun endte op med helt sorte øjne.

image image

Hun er afleveret til ældsteniecen, hvor jeg er sikker på hun vil blive elsket og krammet.

Hun har været sjov at hækle, men også omfattende og lige bortset fra øjnene så er jeg godt tilfreds.

Fakta:
Mønster: dukke samira fra garngrammatik.dk
Nål: 3
Garn: forskellige bomuldsrester
Forbrug: ?
Størrelse:
Ændringer:  skrutskørte og andre øjne
Hot or Not: så fin – og jeg kunne godt finde på igen en gange hvis lejligheden byder sig.

Follow on Bloglovin

Forfatter: Janne

37 år, gift og 2 aktive drenge på 10 og 12. Strikker, bager og meget andet, elsker at samle folk omkring mig og er god til at finde overspringhandlinger. Ivrig fotograf med varierende resultat, elsker mit job - til tider nok lidt for meget.