Annas Sommercardigan er blevet færdig hen over julen og ligger nu og venter på knapper, strikket i den finest koralrøde farve. Den har været skøn at strikke, nem at gå til med fin finish og minimal montering efterfølgende, som jeg holder så meget af.

Opskriften er fundet i Maries Ideer for et stykke tid siden. Det er så skønt med de små størrelser, som hurtig kommer af pindende ingen inden man kører træt. Dog er jeg startet på noget, som jeg ikke tidligere har kastet mig ud i – Egostrik. Selv om jeg er på en P 4½, hvilket er uden for min normale komfortzone, så skal der alligevel nogle flere masker og pinde til end disse små skønne størrelser.

Annas sommercardigan er strikket i det skønneste Supersoft fra Garnudsalg, som efter vask er blev blødt og lækkert. Den ligger nu og venter på knapper, og ikke mindst på at blive brugt. Det bliver en skøn trøje til foråret for lille Ella.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *