Familien, Hverdagen

Frostens forunderlige verden

Vi tvang drengene med en tur i skoven i søndags, vi vurderede de bestemt ikke tog skade af lidt luft og sol til deres store utilfredshed. Da de først var kommet med lod det nu til de hyggede sig gevaldigt – og en ting er sikkert, Askur synes det var fantastisk at have dem med også. Vi valgte den Jyske Skovhave, som også er en hundeskov og Askur må derfor løbe uden snor med god samvittighed.

Der var jo det skønneste frostvejr med blå himmel og vindstille – og man kunne for første gang i 2018 mærke solens varme i ansigtet. Det er så skønt. 

Frosten giver ind imellem nogle magiske oplevelser og undervejs kom vi forbi nogle knækkede grene, som havde fået pels på  – det lignede det fineste vat og var ualmindelig smukt. Jeg gad godt en ordentlig bunke sne og en lang travetur igennem skoven.

Follow on Bloglovin