Jeg er en af de mennesker der griller året rundt – jeg trækker gladelig i tøjet og går ud og tænder grillen både i regn og slud. Faktisk har jeg for nogle år siden sendt manden ud og rydde sne omkring grillen for jeg kunne grille om aften. Manden var ved at spørge i går om vi skulle have lavet en stump halvtag – og måske det var værd at overveje.


Vi har op til flere forskellige grill – en lille Q100 til campingbrug, en q300 ad ældre dato, som lige om lidt skal med ud på forårspladsen, en q3000 som er den der bliver brugt mest – og ikke mindst en lille COBB til når lysten til kulgrill opstår.

Indimellem har jeg mere end en i gang – juleaften havde både anden og flæskestegen æren af hver sin grill det meste af eftermiddagen, jeg er sikker på jeg har bidraget til naboernes appetit med duften af and.

I går aftes var det en flanksteak der havde æren af en tur på en meget varm grill – det giver altså bare noget andet end end pande.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.