Weekenden nærmer sig sin afslutning og hvilken weekend. Mængden af planer har været lige tilpas – også selv om det blev en meget sen fredag aften – eller nat måske det rigtige begreb. Den bød på fantastisk selskab i form af gruppere og ledere fra vores lokale spejdergruppe, hvor manden er leder og  jeg er en del af grupperådet. Vores gruppeleder stod bag den fantastiske mad og ingen gik sultne eller tørstige fra bordet.

Jeg forlod selskabet ved 3-tiden, mens manden blev yderlig et par timer. Lørdag var i den grad påvirket af den manglende søvn for uagtet det sene senge tidspunkt, for jeg er elendig til at sove meget længere end kl 8.

Lørdag havde mine forældre indbudt til åle-gilde. Og sikke som det smagte. Jeg tror ikke vi  får ål en gang om året, men det smager bare endnu bedre af det.


 

Søndag er brugt på stort set ingen ting, det er blevet til lidt vasketøj og en portion boller der er indtaget i sofaen med en kop rygende varm te. Hænderne har fået lidt motion med strikkepindene, men Askur er blevet snydt på det groveste og har må nøjes med haven for jeg har tænkt mig at blive indendørs i den isende kulde søndagen byder på.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *