Dagen i går bød på en kærkommen mulighed, en hjemmearbejdsdag, der var kun en aftale i kalenderen og resten af dagen skulle bruges på to-do listen. En del af to-do listen indeholdte emner, som krævede lidt fordybelse, så det var perfekt de foregik hjemme med spisebordet.

Jeg snød Askur for hans morgentur og begyndte i stedet at arbejde, til gengæld kunne vi trække i tøjet over middag og trave en god lang tur, da solen kiggede frem stedet med musik i ørerne. 

Vi gik en af vores faste ture rundt i området, som dels går langs et stykke landevej, men også en del grusvej og det sidste lille stykke igennem byen. Askur er vant til vores traveture for det meste foregår uden snor, til begges fornøjelse. Han kommer pænt på plads når der kommer modkørende biler og det er bare rart for os begge at snoren er i lommen. Jeg kan holde et nogenlunde fast tempo og han kan nå at snuse det han nu skal.

Jeg var desværre for langsom til at opdage hvad det var for en støj der komme tættere og tættere på for lige pludselig var der 2 store flyvere lige over mig – hvad jeg vil mene var ganske tæt på jorden og inden jeg fik fundet telefonen var de på vej væk igen. Askur var lige så forvirret som jeg – for hvad var det egentlig der var over os? Havde det været fugle havde de helt sikkert fået et vuf med på vejen, nu stod han i stedet bare og kiggede.

Efter en tur i den friske luft var hovedet klart igen til at klare de sidste par timers arbejde med et svuptag og eftermiddagen bliver bare længere af jeg ikke har en halv time hjem i bil.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.