dog uden indhold. Jeg hvade fri kl. 16.30 i dag, mod normalt kl 17 og selv om en ½ time ikke er meget giver det en forskel… jeg nåede lige at fange det sidste dagslys inden for vores store vindue i stuen. Den har været lynhurtig at strikke og meget ren fjernsynsstrik.

N.gif

Fakta:

Mønster: Raglan, hjemmeberegnet startede nedefra. Skulle have været med hætte, men der skulle altså bruges mere gang end forventet, så der var ikke til hætten.

Pind: 

Garn:  Løve Highland

Forbrug: 250 g

Størrelse: Nicklas, dvs str. 1½-2 år 

Hot or Not: Umiddelbart hot, drengen har ikke haft den på, så jeg ved ikke helt om forsøget på at lave en rullekrave til en dreng på 2 med lidt hvalpefedt kommer til at fungere. Ellers må den laves om. Men det store N på maven er helt klart noget der skal overvejes en anden gang. Garnet nå ja lidt uld og mere acryl end uld kan man vel ikke sige noget specielt om…

Her er et nærbillede af N, som er strikket i omvendt glat.

Na.gif

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *