Hverdagen

I don’t need therapy

– I just need camping!

Jeg er opvokset med camping og på nær nogle få ungdomsår har jeg camperet hele mit liv. En af de første investeringer Gemalen og jeg gjorde var en brugt campingvogn. Vi havde kun en lille bil og dermed var det et must med en lille campingvogn også, omvendt vi var kun os to og et par hunde. Vores første campingvogn var en RC 320 fra 1988 – og lige siden har der stået en campingvogn i indkørselen.

De 320 cm gik også da vi fik ældste, men da yngste meldte sin ankomst måtte alligevel en noget større vogn til, så RC’en blev skiftet ud med en Hobby 530 fra 1990, som kom til at følge os i ikke mindre end 11 sæsoner. Den blev købt med en fugtskade, for penge havde vi bestemt ikke fleste af og gemalen og min far brugt nogle weekender på at blive kloge på hvordan sådan en vogn var skuet sammen og få udbedret fugtskaden.

Drengene er vokset op med Hobbyen og det var lidt sørgmodigt da den trillede afsted med en ny ejer for et par år siden. Vi investerede i en WILK 490 KM fra 2009 med køjer til drengene, fransk seng til os og en lille siddegruppe. Den faste seng til os var et stort ønske, tidligere havde vi ligget i en siddegruppe, som blev slået ned – det er bare ikke det samme som en rigtig seng.

Vi har nogle af de senere år haft vognen stående fast på Jambo Feriepark, og hvor er det skønt at lande en fredag eftermiddag til en weekend med afslapning og udeliv – vi er begyndt at sætte større og større pris på timerne. Sidste år så vi ind i et travlt forår og valgte at lade vognen stå hjemme og blot tage den med ud de weekender hvor der nu var tid og mulighed for at nyde livet. I år skal den en tur på Dokkedal Camping hele foråret – og spørg lige om vi glæder os til igen at skal tilbringe weekenderne i campingvognen.

Vi er noget tættere hjemme på end vi tidligere har været, men vi forventer ikke at drengene altid gider at gøre os selskab og det er lidt lettere at transportere dem med 20 minutters kørsel end 60. og det bedste af det hele er vi er 3 hold venner der skal ligge sammen – meget bedre kan det ikke blive.

Follow on Bloglovin