Hverdagen

Sneen daler ned

Der har sneet tæt hele dagen og vi er vist ved at have 15 cm liggende. Jeg havde en næsten tom kalender på job, så jeg snød lidt og kørte fra arbejde midt eftermiddag for at tage de sidste timer hjemmefra – og jeg har kunnet høre på naboer og medier at det nok var rigtig prioriteret i stedet for at køre samtidig med alle andre. Turen gik derfor også hjemad helt stille og roligt i et passende tempo.

Hjemme ventede en gang snerydning i indkørslen – for selv om de snakker tøvejr lige om lidt igen, så er det rart at have sneen væk fra gangarealer inden tø-vejret sætter ind – faktisk har jeg svunget skovlen 2 gange i løbet af eftermiddagen og de tidligere aftentimer og sneen vælter forsat ned.

Askur og jeg måtte også en tur ned igennem byen og se på snemængderne. Det blev ikke til så lang en tur i dag, men lidt har også ret og snerydningen så er dagens motion vist dækket.

At vinteren skulle komme i marts er jeg måske ikke så stor fan af -jeg vil langt hellere haft den i december og januar måned. Der kunne vi godt have brugt noget sne og frost i stedet for alt det regn. Marts måned skal bruges på at glæde sig til campingsæsonen, som starte lige om lidt – helt præcist om 18 dage – hvis ikke vi tyvstarter lidt weekenden før. Men vi skal have frosten af jorden ellers bliver det nærmest en umulig opgave at sætte forteltet op.

Omvendt tager vi gerne lidt nattefrost når først det er oppe for det er ofte lige med blå himmel og sol. Vi elsker weekenderne i campingvognen – også i ydersæsonen, det koster lidt gas og petroleum, men der findes næsten ikke noget bedre end en aften i forteltet efter en skøn eftermiddag i det fri, hvor alle er dejlige trætte. Så kære Kong Vinter – vi vil gerne have lidt forår – nu! Tak 🙂

Follow on Bloglovin