Camping,  Hverdagen

Lidt om det der Camping…

Vi elsker campinglivet – det giver os et pusterum i en halvtravl hverdag, hvor sammenværd og hygge er i højsædet. Modsat de tidligere år giver det også noget tomandstid ind i mellem, for de der halvstore unger vi har os efterhånden synes bestemt ikke det er fedt at skal på camping hver eneste weekend, så vi forsøger at finde balancen i de ind i mellem er med – og andre gange er hjemme.

Campinglivet har i denne sæson budt på helt overtruffen vejr – vi har haft masser af timer og dage hvor telte har stået åben og mennesker og dyr har fundet sig en plet i skyggen – det har været skønt at vågne tidligt og bare vide at man godt kunne hoppe i sommertøjet, åbne døren til forteltet og træde ud i et varmt fortelt.

Sommeraftnerne har også været forrygende, har der blæst lidt, så har vinden ofte lagt sig hen ad aften. Vi eller rettere jeg elsker kulørte lamper i og på forteltet (derhjemme er en helt anden sag) og det er så hyggeligt i sommeraftnerne med lyset langt forteltes front.

Vi ligger på Dokkedal Camping, lige en smuttur hjemme fra – og lige ved østkysten – vi har vel 800 meter til vandet. Vi har elsket vores 2 år på Jambo, men forandring fryder. Vi trængte til at se og opleve noget andet og indtil vidre lever Dokkedal Camping op til alle forventningerne. Dertil har vi kort tid hjem ad hensyn til de halvstore unger – og både Hals og Øster Hurup ligger inden for kort afstand, så vi skal nok få stille behovet for feriebyer.

Og det bedste af det hele – vi ligger 3 hold venner lige klods op og ned af hinanden. Vi storhygger os sammen, laver jævnt hen mad sammen, spiller sammen – og så er der noget med en tradition om en Irsk kaffe om aften. Og når vi får nok af sammenværet er det helt tilladt at trække sig lidt tilbage og bare være sig selv.

Vi har besluttet at vi bliver sommeren over – Gemalens situation er forsat uafklaret og det gør vi er lidt handlingslammet – men så nyder vi bare tiden på Camping – og håber på det gode vejr forsætter tilsat lidt regnvejr om natten.

Follow on Bloglovin
Kommentarer lukket til Lidt om det der Camping…