Vi snød i mandags og alle mand holdte fri fra skole og arbejde. We havde været spredt for alle vinde i weekenden og det var godt med lidt sammenværd inden hverdagen startede igen og med fri tirsdag var det jo oplagt at holde fri mandag og nyde varmen i campingvognen.

Så mandagen bød på hygge, isspisning og afslapning, mens vi kørte forholdsvis tidligt hjem tirsag. Vi havde nogle drenge der savnede deres computere og en liste af mere praktiske emner som kunne være rare at få overstået. Vi fik derfor vasket en god potion vasketøj, det gode vejr sikre det lynhurtigt bliver tørt, jeg fik gjort bilen ren – den trængte max, og ikke mindst var der gang i bageriet.

Jeg forsøgte mig med en limetærte – med et par begynder fejl, men den blev nu udemærket. Desuden skulle der bages en bradefuld chokoladekage til onsdagens friluftsgudstenste, hvor vi altid byder på en kop kaffe og et stykke kage.

 

Friluftsgudstjensten blev hold på toppen af galgebakke i det fineste vejr og med den bedste udsigt ud over området. Godt nok plejer vi at have tørvejr, men jeg tror alligevel dette har været det bedste vejr vu har haft i mange år, det var skønt.

Efter en meget kort arbejdsuge bød fredag eftermiddag og aften på fredagsbar på job, denne gang i en udvidet version med masser af kolde coctails og hygge – hvilken måde at slutte en arbejdsuge på. Der var sat et kæmpe telt op, men egenlig ville de fleste helst opholde sige udendørs, hvor folk sad i små flokke og snakkede og hyggede sig.

Jeg vendte næsen hjem af ved 20 tiden efter mange timers hygge, jeg havde fået min del af de kolde drinks og trængte til at lande hjemme. Nicklas havde fået forplejening hjemme ved mine forældre, da Gemalen og Marcus var taget på Spejderlejr. Efter en god nattesøvn stod vi tidligt op og pakkede bilen for at køre på Campingpladsen og afslapning.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *