Nicklas har gang i et nyt spejdermærke af den mere krævende slags. 2017 blev brugt med et spejdertørklæde om halsen. 2018 og starten af 2019 skal bruges på shelty mærket. De er en flok drenge der skal sove i shelter en gang om måneden 12 måneder i træk. De er godt i gang og har lige sovet ude for 4. gang.

De er ikke helt klar til at klare det helt alene endnu, men det bliver de forhåbenlig inden vinteren trænger sig på for så tror jeg ikke det bliver nemt at lokke os voksne med – men det må vi tage til den tid.

Denne gang var det shelteret i Komdrup – et stenkast herfra der var målet. Det er nemlig ikke nok at sove i shelter en gang om måneden – det skal også være et nyt hver gang.

Selve shelterpladsen er lækker og ligger fint inde af en lille sti – denne gang var det dog ikke med mad over blå grundet afbrændingsforbudet – det må gerne blive ophævet til næste gang. Så i stedet havde vi den lille Weber med og stegte pølser – det var lige aften inden afbrændingsforbudet trådte i kraft, så det var helt tilladt.

Jeg kørte dog hjem til min egen seng og sov (altså i hvertfald den i campingvognen, mens resten krøb i soveposerne. Jeg skulle på arbejde dagen efter og det var trods alt lettest fra campingvognen af.

Aften blev brugt på hygge og samværd – og det havde vist været sent inden der blev stille hos drengene. De kom hjem næste formiddag og havde haft endnu en dejlig sheltertur med timerne i det fri.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *