Hverdagen

Tilbage til hverdagen

Ferien er slut og hverdagen er så småt startet op – så småt fordi ungerne forsat har ferie, så morgnerne starter forsat stille og roligt. Jeg startede på job i går, med en meget kort opstart inden weekenden rammer igen i eftermiddag – dejlig blød opstart mens der forsat er feriestemning på job. Mange kollegaer vender retur i starten og næste uge og tempoet bliver igen sat op.

Askur og jeg har fået vendt op og ned på vores gåturs rytme hen over ferien grundet varmen – mange dage har der faktisk været for varmt at gå når vi stået op ved 8-tiden og gåturen har ventet til sidst på dagen, men jeg tror begge vi ser frem til igen at liste ud af huset kl. 6.10 og tage vores normalle morgentur – det er så en dejlig måde at vågne på. I morges gik vi ud af byen – det gør vi så snart vejret er til det  – og nød det skønne vejr. Faktisk var der lige præcist så køligt i morgen at en vest var nødvendigt – det er jo slet ikke så ringe endda.

Uanset hvor skøn ferie er, så er hverdagen og dets rytmer slet ikke så ringe endda. Vores hverdage ændre sig dog betragtelig lige om lidt – ældste står over for et år på efterskole og glæder sig max. Vi kommer til at mærke det i hverdagen uden tvivl at vi lige pludselig kun er 3. En mindre der skal ud af døren om morgen, en mindre der skal bespises… i det hele taget en mindre. Det bliver spændende at se hvor meget vi får ham at se i weekender – om vi overhovedet får ham at se mere end den ene weekend om måneden hvor de skal tage hjem fra efterskolen. En ny hverdag venter for os alle…

Follow on Bloglovin
Kommentarer lukket til Tilbage til hverdagen