Hverdagen

Intet nyt er godt nyt…..

eller noget. Ældste blev afleveret søndag eftermiddag på efterskolen sammen med hans oppakning. Under velkomsten var en af kommentarerne “Intet nyt er godt nyt”eller i skal ikke forvente at høre noget fra de unge mennesker – og gæt rigest tilstand – vi har intet hørt.

Ikke at det kommer bag på os, for sådan har det også været når han har været på spejderlejr, men alligevel er det anderledes denne gang. Vi forventer faktisk ikke at se ham først om 14 dage, hvor der er en weekend hvor de skal hjem. Vi håber og tror på at han har en fantastisk tid og får skudt skoleåret godt i gang.

Hjemme kræver det vist lidt tilvænning, der er ingen drenge der skændes, der er fuldstændig stille på han værelse, vasketøjsbunken er markant mindre og madindkøbene er nærmeste minimale. Yngste har vist også blande følelser, på den ene side er der ro og opmærksomhed, omvendt er man kun en til at tømme opvaskeren – men mon ikke vi finder ud af det…

Follow on Bloglovin