Hverdagen

En tur i mosen

Søndag startede med solen skinnende ind af vinduerne og dagen kaldte på en tur ud i det blå. Vi forsøgte at lokke yngste med en tur, men det lykkes ikke, så Gemalen og jeg pakkede hunden, kameraet med videre og satte retning mod mosen. 

Vi var egentlig på jagt efter elgene, det er ikke lykkes mig at se dem på tæt hold og det blev heller ikke i dag den del lykkes. Til gengæld mødte vi den kæreste lille ræve unge der villigt lod os følge den helt tæt på.

Den startede med at gå over vejen ganske få meter foran bilen og i grøftekanten stod den og så sig omkring, mens vi fik lov at studere den for en stund. Efter et par minutter kørte vi pænt videre ud i mosen. 

Undervejs forlod vi bilen og travede en tur i et hjørne af mosen og trak vejret helt ned i maven og nød solens stråler. Det er jo med at nyde de timer der er tilbage inden vinterens mørke tager helt over. 

Follow on Bloglovin