Julen nærmer sig – igen må jeg sige. Jeg er sikker på der reelt ikke er gået et år siden sidste jul for jeg aner ganske simpel ikke hvor tiden bliver af. Men det er fakta at vi i dag har den 2 december og dermed 1 søndag i Advent. 

Jeg har set frem til december i år og allerede fredag eftermiddag begyndte nisser og andet julepynt at kigge frem hjemme fra deres gemmer. 

Kalenderlyset er lavet og som sædvanligt er vi nærmest bagud før det er begyndt. Adventskransen er  igen den fra Triptrap – nemt og enkelt. Normalt er juletræet fuld af traditioner -noget med et rigtigt træ, sat op den 23 december og vågne op den 24 december til “Højt fra træets grønne top
stråler juleglansen”, men i år har vi ad forskellige årsager valgt det skal være anderledes – og derfor står der et mere holdbart allerede nu i stuen og stråler. 

95 procent af julegaverne er købt og pakket ind, og weekenderne er fulde af det vi er allerede bedst til i december – ingenting – eller rettere hvad nu vi end lige lyster den dag. Det er ganske få aftaler der fylder kalenderen og de få der gør er ad den gode slags, vi godt gider.

Dejen til honningkagehjerterne står i køleskabet og passer sig selv, årets første omgang Norske klejner er lavet og indtaget og mon ikke vi også når brunkagerne på et tidspunkt.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.