Vintergae.gif

Nu er der dømt vinterferie helt til og med Torsdag, superdejligt og tiltrængt for både mig og drengene. Og der er intet planlagt overhovedet og jeg ser frem til at tusse rundt den halve formiddag uden at skal ud af døren. Marcus skal nogle timer i børnehave mandag og tirsdag, da ugen ellers bliver alt for lang for ham.

Strikketøj skal det helt sikkert også være plads til Argosy er vel knap 1½ meter efter hånden. Det er et meget hyggeligt strikketøj, hvor man hele tiden lige er nødt til at taget et par pinde mere på. Et mønster der helt klart kunne blive brugt igen senere.

Ellers startede jeg på et par sokker fra tåen og op, nr 1 blev lynhurtigt færdig, men som altid er nr 2 længere undervejs. men i går fik jeg strikket hælen og så er det kun skaftet der mangler.

Nå men jeg vil smutte ud lave en portion bolledej, der kunne vist godt være vejr til en kop kakao over middag. og ungerne er ude en tur lige nu….

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *