Mobilen er skiftet ud, jeg valgte efter iphone nr. 4 eller 5 i streg at skifte til en android og ente med en Huawai P20 pro.

Jeg synes Iphonen er blevet  for dyr – og så er jeg endda så heldig at have en arbejdsgiver der giver deres del. Alternativet havde været jeg skulle have telefonen længere end de normalt 1½ år der går mellem skiftet. Jeg ved at det ikke holder når det kommer til stykket. 

Valget faldte på en P20 pro for nogle måneder siden og jeg må sige den lever op til forventningerne – især kameraet imponere mig ofte. Ovenstående er nappet i skumringstimen med kameraets Natfunktion, hvor den i bund og grund tager flere billeder og samler til et.

Det er 3 måneder siden skiftet – og jeg fortryder ikke mit valg. Jeg var bekymret for om jeg vil fortryde skiftet fra IOS til Android, men jeg har hurtigt tilpasset mig, så det er endt lykkeligt. 

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *