Langt om længe er foråret her med den blå himmel, forårsluften og timerne uden for. Vinteren kan vel knap kaldes vinter, det har vel bare være et langt efterår.

Vi håbede i efteråret at vinteren vil byde på gode camping weekender – bare gemalen og jeg, men de få weekender hvor vejret har været med os har der været andet på programmet. I stedet har lille Vildmose været flittigt besøgt hen over vinteren, mindst en gang om ugen har vi tilbragt nogle timer i det fri i dette skønne stykke natur.

I starten besøgte vi ofte de “kendte” steder – plankestien, birkesø, men efterhånden er vi begyndt at udforske de mere ukendte steder og har flere gange hen over vinteren været heldige at se elgene. For ikke så længe siden rendte vi endda over tvilling kalvene fra sidste sommer.

De var ikke særlige selskabelige, men for et øjeblik stod de stille og kiggede på os, hvorefter de vendte om og forsvandt ind i krattet. Mosen har givet os mange fede oplevelser denne vinter.

Timerne i det fri bliver vigtigere og vigtigere for mig og efterhånden er mit meste brugt udetøj mine regnbukser. Jeg er kommet til erkendelsen at der ikke er dårlig vejr, men kun dårlig påklædning (lige med forteltet som undtagelse, det er så upraktisk at få med hjem vådt). Og hvad vil jeg så fortælle? – blot at udeliv er vigtig for mig og det er her jeg tanker energi til livet.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *