Camping,  Hverdagen

Hobro – du gjorde det godt

I slutningen af marts fik jeg for alvor Corona kuller og vi endte med at pakke campingvognen for en weekend og drage ud i det blå. Vi havde handlet hjemmefra og baserede turen på at bruge eget køkken og toilet i vognen, så vi kørte lidt syd på og landede i Hobro. Vejrudsigten så fremragende ud og vi så frem til at tilbringe en weekend i det fri.

vi brugte dagene på at opdage Hobro i det fine vejr. Gaderne lå øde hen og det var ikke svært at overholde afstandsreglerne hverken i gaderne eller på campingpladsen.

Som altid er Askur og jeg først oppe og vi fik set Hobro fra morgenstunden inden manden vågnende og vi sammen kunne lave kaffen og morgenmaden. Efterfølgende var vi på tur sammen og jeg må sige Hobro fortjener et besøg igen når hverdagen er lidt mere normal.

Søndag pakkede vi sammen og vendte friske hjem til en ny uge med hjemmearbejde, hjemmeskole og hvad nu coronahverdagen betyder for hverdagslivet. Det var et tiltrængt pusterum for os – og gennemført med alverdens forsigtighed.

Follow on Bloglovin
Kommentarer lukket til Hobro – du gjorde det godt