Kategorier
Camping Ferie Hverdagen

Sol i Løgstør

Vi tilbragte en af påskedagene i Løgstør i forbindelse med at vi lå et par dage på Nibe Camping. Løgstør bød på dejligt forårsvejr med solskin og vindstille og indbød til at trave en tur igennem en mennesketom by.

Vi parkerede på havnen og vendte næsen ud langs kanalen, undervejs stoppede vi op og læste om tilblivelsen af kanalen i Frederik den VII’s tid og tager man netop tiden i betragtning er det et imponerende stykke arbejde, som er lavet for cirka 150 år siden.

Ude ved limfjordsmuseet gik vi over den gamle svingbro og forsatte vores tur ind igennem Løgstør. Vi har fra tid til anden besøgt løgstør, men en mennesketom by kan noget andet end en by fyldt af mennesker. Det er som om man ser noget andet når ikke ens blik er optaget af mennesker i bevægelser og vi så Løgstør på ny.

Til sidst satte vi op på havnen og nød solen lidt inden vi igen fandt bilen og vendte næsen mod Nibe. En gang når hverdagen igen ligner sig selv kan Løgstør godt tåle et besøg igen, byen er nu også hyggelig med åbne butikker, limfjordsmuseet – og jeg skal love for vi i disse tider får besøgt Nordjylland og opdaget områderne på ny.

Follow on Bloglovin

Af Janne

41 år, gift og 2 aktive drenge på 14 og 16. Strikker, bager og meget andet, elsker at samle folk omkring mig og er god til at finde overspringhandlinger. Ivrig fotograf med varierende resultat, elsker mit job - til tider nok lidt for meget.