Tv2 og TV2nord har sendt fra Blenstrup eller retter sagt forsøgt det, de nåede kun til hadsund landevej lige uden fra byen, vi har så hørt siden hen at de er kommet til byen med en smadret bil og at de sender ingen kl 22. og der er begyndt at komme nye folk ind igen som er kørt fast. Jeg skulle egenligt have være på arbejde i morgen, men lige nu er det ikke muligt endnu, sålænge at bilerne bliver ved med at sætte sig fast lige uden for byen bliver jeg hvor jeg er.

Men vi har hygget os herhjemme og vil helt sikkert også hygge os i morgen hvis det skulle ske at snemasserne forsætter. Jeg har benyttet dagen til at strikke vanterne fra www.knitty.com færdige.

vanter2.gif

Fakta:

Mønster: Corazon fra knitty.com, kan findes her

Pind: 

Garn:  Brugsens strømpegarn

Forbrug: 55 g

Størrelse: ?

Ændringer: Strikket i tyndere garn end orginalt og på samme pindestørrelse hele vejen igennem og med maskeantallet fra den største str. for at kompensere for det tyndere gang. Jeg har desuden byttet om på mønsterfarve og bundfarve.

Hot or Not: Jeg er tilfreds, kan dog ikke helt finde ud af om de er forstramme til min hånd, men de er hotte.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *