Da vi var færdig med at lave det fugt der nu skulle laves gik jeg igang med at male vel vidende at der skulle mere end en gang til før det dækkede, og jeg skal lige hilse og sige at der er mange hjørner og kanter i sådan en campingvogn, som skal slibes og males. Vi starter lige med et før billed hvor alt er brunt i brunt.

Det pynter gevaldigt med hvide vægge og lofter, vi har valgt at lade skabene stå i orginal farverne for trods alt få lidt kontrast ind i alt det hvide. Jeg var ikke et sekund i tvivl om hvor langt jeg var nået, hverken 1, 2, 3 eller 4 gang.

Billederne her er efter grundmaling og 1 lag maling.

Som sagt endte vi på 4 lag maling før jeg var tilfreds, jeg havde håbet 3 kunne gøre det, men da jeg startede på 4 lag var det tydeligt at det var nødvendigt. Det pynter gevaldigt med alt det hvide og det er en helt anden campingvogn, som er lys og indbydende.

Så langt så godt, vi tænkte at vi nærmest var færdig efter malling – og vi var da også kommet et godt stykke vej, men jeg må også sige at der har vist sig at være lang vej igen til det endelige resultat.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *