Efter projekt maling, som foregik over en 4-5 dage var tiden kommet til at bygge seng. Vi havde allerede inden maling tilpasset resterne af den gamle siddegruppe i den ene ende, således den passede med en seng på 140 cm. Vi har for længst konstateret at vi er blevet for gamle til ikke at sove ordentligt uanset campingvognens alder. Sengen er derfor bygget ovenpå den gamle siddegruppe ved at lægge 2 lamelbunde fra Ikea oven på.

Vi startede ret tidligt i forløbet med at tage taglugen ud for at lave det fugt der var omkring den og oprindelig havde vi forventet at genbruge tagluge efter en rengøring. Desværre viste det sig at den var så skrøbelig i plastikken at det var umuligt, den knækkede simpelthen når jeg forsøgte at gøre den ren.

Det var en omkostning som vi ikke lige havde forventet og desuden viste det sig at den havde et specielt mål 48 x 48 cm, hvor en ny kostede 1600 kr. Vi fandt heldigvis en 50 x 50 tagluge fra Fiamma til det halve, og lavede så hullet lidt større. Man må sige at det pyntede når man kiggede på før og efter billeder, den gamle var bestemt ikke køn.

En anden ting vi heller ikke havde regnet med var at det er nødvendigt at tage alle ruderne ud og lægge dem i en ny fuge. Efter vi er begyndt at åbne og lukke dem er der flere der er blevet utætte i fugen, så vi har besluttet at vi tager dem alle sammen. Vi har taget forruden, da den var den første der var utæt og har så 5 igen før vi er hele vejen rundt. Det er hverken kompliceret eller dyrt og er helt sikkert afgørende for at vognen forbliver tæt og tør.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.