Det var en skøn dag da vi endelig var kommet til at begynde at ligge madrasser og hynder i vognen igen – færdig var vi bestemt ikke på det tidspunkt.

Det gav et helt andet udtryk da alle de hvide flader blev brudt af lidt farve – og dog har vi så hvidt sengetøj i campingvognen. Det er passede fint i Wilk’en da der var masser af farver, men det kan være jeg skal ned i stakken af sengetøj og se om der måske findes noget andet end hvidt der kunne flytte i campingvognen på sigt.

Gardinerne er plissegardiner fra et Isabella fortelt, som mine forældre havde liggende, de viste sig at passe fint i bredden til vinduerne i vognen. De gamle var meget brune, tunge og falmet, så dem havde vi ikke lyst til at have op igen, så en anden løsning skulle der til.

I den anden ende er der en lille siddegruppe. Betrækket har været af hynderne og har fået en gang vask, mens selve skumgummiet har ligget i solen det meste af april måned, så det er luftet godt igennem.

Undervejs var vi ved at snakke nye hynder i den ende, men dels var de orginale så fine i betrækket, dels var der ikke en billig løsning til erstatte dem – og de passer jo fint i den lille vogn.

Nu var vognen klar til en lille køretur, vi skulle låne lidt værktøj til at lave gulvet med – og det var altså ved mine forældres sommerhus og så kunne vi passende have den første overnatning hos dem.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *