Endnu et stykke egostrik er kommet af mine pinde – faktisk for lidt tid siden for det næste er godt på vej. Jeg er faktisk i tvivl om der kan komme børnestrik på pindene igen, men der er vel grænser for hvor mange stykker egostrik man kan have i skabet?

Da jeg bestilte garn til Zweig havde jeg simpelthen hovedet under armen og bestilte kun 1 nøgle hvidt – men det var jo et fed a 100 gram der skulle have været brugt. Derfor mangler den sektion med flerefarvestrik under under mønsteret. Fin er den nu blevet alligevel

Jeg har ikke meget erfaring med flerefarvestrik og det er virkelige med tungen lige i munden at jeg strikker det. Det bliver nemt for stramt eller for løst, men jeg synes faktisk de 3-4-5 pinde i denne trøje er lykkes fint.

Trøjen er strikket i Drops Nord på pind 3½ og er dejlig anvendelig – den er tilpas tynd til den kan bruges året rundt både ude og inde.

Diagrammet var sjovt at strikke med ud- og indtagninger, drejede masker med videre. Det var en fest – og bagefter var der timers fjernsynsstrik – rundt og rundt.

Den har været en fornøjelse at stikke og nu må jeg se hvordan Drops Nord holder i brug, men det er en fornøjelse at strikke med – og kan til og med vaskes på en uldvask.

Pinde: 3 og 3½ mm

Garn: Drops Nord

Forbrug: 7,5 nogle i alt, altså knap 400 gram.

Størrelse: Large

Ændringer: grundet garnmangel blev den sidste sektion af flerefarvestrik udeladt.

Hot or Not: Hot, er sikker på den bliver et hit.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *