Efter en lørdag der ikke bød på meget udeliv, dels havde fredag budt på natterroderi og afhentning af den yngste fra deres afslutningsfest, dels var vejret på ingen måde indbydende til en tur ud i det blå, så kaldte søndagen på tur.

Vejret så ud som om det vil klare op over middag og vi blev enige om at den lille RC skulle med på tur for hvem mangler ikke lige en køleboks og Gasblus på sådan en søndag? Vi spurgte et hold venner om deres søndagsplaner som indeholdte noget så kedeligt som afrensning af et plankeværk og inden vi fik set om havde vi en aftale om en tur ud i det blå.

Madpakkerne blev smurt og kom sammen med drikkevarer og fryseelementer i køleskabet på den lille vogn. Vi svingede forbi og samlede vennerne op for at køre igennem vildmosen og ende ved Stejlgabet ved Dokkedal.

Benene på vognen blev skruet ned, omgivelserne beundret og madpakken fundet frem, vi sad med den fineste udsigt over vandet og nød madden alt i mens snakken gik.

Efter maden blev det til en lille gåtur, vi stak blandt andet næsen forbi det lille muserum med fortæller om livet i Dokkedal igennem årerne. Det har været et barsk liv der på kanten af østkysten, ingen tvivl om det, men omgivelserne er fantastiske.

Efter den lille travetur var der tid til at sætte vand over til kaffen, i vognen er det ofte stempelkanden der får lov at serverer kaffen, mens vi i dagligdagen anvender espressomaskinen. Der er noget over den langsomme kaffebrygning som gør man nyder kaffen lidt mere.

Ved 16.30-tiden blev vi enige om at det var på tide at vende næsten hjemad igen efter nogle skønne timer i det fri med madpakker, kaffe, strikketøj og snak. Nogle gange er sidsteøjebliks aftaler de bedste – uforpligtende og afslappede.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *