Jeg sov elendigt for ca 14 dage siden og vågnede om med ondt i nakken og skulderen, og det hænger forsat ved, de første mange dage mærkede jeg det kun hvis jeg lavede en pludselig bevægelse eller lignende, men de sidste dage er det blevet værre og jo mere ondt det gør des mere spænder jeg i musklerne og det er i det hele taget en ond cirkel. jeg må ind og lokke manden til at give mig lidt massage og en varmepude en ½ times tid vil nok heller ikke gør det værre. Det håber jeg i hvert fald ikke.

Ellers har jeg givet en kollega noget af en udfordring: strømper, det er altså en stor bid når man kun kan strikke ret og vel og mærke på p 6 eller derover. Men hun tager den og havde faktisk strikket en 4-5 cm, men besluttede sig for at de fejl der var lavet skulle rettes, så hun starter forfra, jeg er ret overbevist om at den ene nok skal blive færdig – for stædig er hun og det skal nok lykkes for hende.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *