Torsdag aften besluttede vi skulle tilbringes med en tur i lille vildmose, et farvorit sted for os og hvor vi har brugt uanende timer de senere år. Vi elsker en tur der ud og kommer altid hjem med oplevelser.

I går var det i håb om at finde det hold tvillingkalve fra i år, vi har kunne se at de er blevet spottet flere gange i de seneste uger, men vi var dog ikke heldige i denne omgang.

Vi travede blandt andet også en tur ud til kaffepletten, som er så overset i vildmosen, det er en lille plet med den fineste udsigt ned over en af de mange gravbaner. Man kan trække vejret helt ned i maven på det spot og blot nyde stilheden et øjeblik.

Mens vi kørte og kiggede efter elgene mødte vi en flok svaner, som havde slået sig ned i vejkanten for en stund. Mor, Far og 7 unger. Når sådan en svane står ved siden af bilen kan man blive forbavset over hvor store de egenlig er – og med deres temperament i mente blev vi inde i bilen, mens vi beundrede de flotte dyr.

Ved 21-tiden besluttede vi at vende næsten hjem efter nogle gode timer. Det var trods alt hverdag for mig og med et vækkeur der ringer kl. 6 kalder sengen ikke alt for sent.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *