Vi har været på udkig efter et fortelt til den lille vogn, det der fulgte med var dels lidt for stort til den og så havde det brune vinduer, hvilket jeg har det meget svært ved. Men fortelte med amål 775 hænger ikke på træerne, da da der dukkede et op ved Viborg kanten fredag var vi ikke sene til at få lave en aftale om at komme og kigge på det.

Vi havde ingen aftaler før søndag, så på trods af den noget våde vejrudsigt besluttede vi os for at tage den lille vogn med og finde et sted til en overnatning.

Første stop var forteltet som viste sig at være rigtig fint og virker ganske lidt brugt, så nu kan den også vinges af på todo listen. Efterfølgende fandt vi et sted at proviantere lidt til aftensmaden og så gik jagten ellers ind på det perfekte spot at overnatte.

Vi har en drøm om en autocamper om et år eller 2, og en af årsagerne til dette er muligheden for at overnatte næsten hvor vi har lyst – men ville vi have lyst når det kom til stykket? Vi var igennem potentielle muligheder i den app der hedder Part4Night og fandt et muligt spot lidt nord for Viborg. Det er jo lidt et sats, men ikke så langt derfra lå en campingplads, så helt galt kunne det ikke gå.

Da vi kom frem viste det sig det var et fantastisk lille spot ned til Limfjorden lige i vandkanten.

Vi fik tændt op i grillen og stegt en hakkebøf, som smagt fantastisk og heldigvis blev der også tørvejr til en tur langs vandet om aften. Ellers hyggede vi os i den lille vogn med et afsnit matador, strikketøj og snak. Vi var helt alene indtil ved 22-tiden hvor en autocamper dukkede op til en overnatning.

Morgen hos os starter altid med jeg og Askur er først oppe og langt de fleste dage trækker i tøjet til en travetur – og som mange andre dage startede lørdag således. Da vi kom hjem igen blev vandt sat over til kaffen og der blev lavet et par spejlæg i den lille vogn. Vi havde ikke noget vi skulle nå men ved 11 tiden besluttede vi os det var tiden at vende næsen hjemad.

En af drømmene ved at skifte den store vogn ud til noget mindre var mere spontanitet. Den store var simpelthen for stor, tung og besværlig, vi vil aldrig have kørt ned til et spot som denne med den store vogn, alene i frygt for ikke at kunne vende om. Den lille vogn har allerede indfriet dette punkt, 15 minutter så er vi køreklar og går det helt galt kan vi koble af vende den i hånden, så drømmen om en autocamper vokser vist kun herfra.

Beskrivelse af spot:

Dejlig plet ned til Limfjorden, fine vej dertil, ujænvt underlag, men vi fandt dog et sted at holde lige. Jf lokal mand kan stedet dog godt være lidt overfyldt.

Adresse: Ulbjerg Strand, Tolstrupvej 8, 8832 Skals


 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *