Min søndag byder ikke på endnu en lang fridag, jeg har valgt at tage noget overarbejde, det er 100 % timer, så det giver en rar fornemmelse af at kan tillade sig at tage fri tidligt en gang i mellem og det ofre jeg gerne en halv søndag på.

Lige i øjeblikket kunne det næste også være ligemeget med en fridag, manden er absolut ikke næreværende og jeg er snart ved at gå ud af mit gode skind, alt det praktiske hænger på mig og her til aften besluttede jeg ungerne fik rester inden de kom i seng og jeg brugte det meste af en time i køkkenet for at lave en god middag, som kunne nydes i tosomhed når ungerne var i seng. Men han sad der måske 10 minutter og efterføgende forsvandt han i seng. Så kan det sku også være ligemeget. Nå, men han kan da i det mindste ikke brokke sig over at jeg sidder her.

Dagen i dag har været brugt til lidt indkøb, så den næste uges tid kan klares med lidt mælk og brød i løbet af ugen. Og et par andre praktiske ting. Jeg var også et smut forbi P&P i vejgaards bymidte, som havde startet garnudsalg, men jeg fandt absolut intet. Gemalen ventede i bilen med ungerne så længe og han var meget overrasket over at jeg kom ud uden det mindste lille garnnøgle.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.