Vi var hjemme et par dage med drengene inden udelængelsen igen fik tag i os. Fredag morgen pakkede vi den lille vogn og kørte lidt syd på. Vi havde været langt omkring i overvejelserne om hvor weekenden skulle tilbringes, men Langå Camping endte med at være destinationen.

Hyggelig og velholdt campingplads, som bestemt kan anbefales. Allerede da vi kørte ind på pladsen lagde vi mærke til hvor velholdt der var, det var bestemt ikke nyt, men der var pænt og rent alle steder. Vi fik slået lejr og var klar til en weekend i det fri på kanten af Gudenåen.

Der var ikke en helt masse på programmet, men vi fik udforsket Langå og omegn. Campingpladsen lå i passende afsted til byen og med ved siden af en lille havn med 10-12 småbåde, som sikker passede til sejladsen på Gudenåen.

Som altid starter Askur og jeg dagen før Gemalen, vi skal helst lige ud at trave en god tur i området før vi er klar til dagen og omvendt så er Gemalen B-menneske, så ofte sover han forsat når vi kommer tilbage.

En af de ting vi sætter pris på ved campinglivet er at tingene gerne må tage tid . Ofte når vi er afsted alene er det udelukkende med et lille bilbatteri til lys og ladning af telefoner, mens kaffen laves over gas og køleskabet ligeledes køre på gas. Det er som kaffen smager bedre så.

Den ene dag kørte vi en tur langs gudenåen til Bjerringbro og tilbage. Vi nød at køre af de små veje og kigge os omkring langs åen og området er helt bestemt et besøg værd en anden gang.

Mandag vendte vi næsen hjem igen, vi havde lidt vasketøj og andet praktisk inden vi tirsdag havde en aftale med drengene og bedsteforældrene i Øster Hurup.

Campingpladsen og området kan helt bestemt anbefales, der er flere fine gåturer, kort afstand til handlemuligheder og en velholdt campingplads med en god stemning.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.