Den lille vogn har været flittigt brugt hen over sensommeren, og vi pakker den gladeligt for en enkelt nat også. For et par weekender siden var den med i lille vildmose, hvor vi er udsædvanlige glade for at komme. Vi startede fredag eftermiddag med en god travetur og hyggede ellers bare med god mad, strik og lidt matador på tabletten imens mørket langsom sneg sig ind på os.

Disse aftner i vognen bare os to er helt ekstremt hyggelige, vi laver sjældent en helt masse, men nyder blot roen og at vi har tiden til tosomheden.

Lørdag morgen starter som altid med Askur og jeg der tager på tur i området. Da vi gik hen ad Hegnsvej kunne en fortælle at der blot 15 minutter tidligere havde været en Elg på Parkeringspladsen, ærgerligt at jeg ikke lige havde været vågen 10 minutter før…

Op ad formiddagen kørte vi videre ud til Dokkedal, hvor vi gik en tur i Mulbjerge, hvor der er den mest fanatiske udsigt over Vildmosen og på den anden siden kysten. Vi blev dog overrasket af en voldsom byge og efter lidt tørt tøj blev vi enige om det var på tide at vende næsen hjem.

Beskrivelse af spot:

Parkeringsplads ved Brandvagtstårnet, lille vildmose belagt med grus. Pladsen er nem at parkere på. Der var en enklet autocamper ud over os. Andre parkeringspladser i vildmosen har helt sikkert en bedre udsigt, men denne gang passede denne med ønskerne til en gåtur.

Adresse: Ny høstemarksvej, 9280 Storvorde

 

You might also enjoy:

1 Comment

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.