Efteråret er over os må vi jo nok erkende efterhånden. Dagene er blevet kortere og vejret ustadigt, og det er lige nu med at udnytte de timer hvor både vejret og tiden siger der er tid til at være ude.

Weekenden var egentlig uden de store aftaler og jeg havde derfor lavet en aftale med en malerrulle, en spand hvid maling og yngste værelse, som virkelig trægte til en tur, heldigvis overbeviste manden mig om at lørdag var beregnet til en tur i vildmosen med formiddagskaffen for sikke et vejr der var.

Kaffen var medbragt og indtaget i et hjørne af med læ og udsigt til Birkesø og dens fulgeliv og heldigvis for det.

Søndag viste sig fra sin våde side og helt perfekt til indendøres aktiviteter, så værelset blev skilt af og malerrullen fundet frem. Vi manglede et par lister her og der vil lige vil hav lavet inden tingene finder sin vante plads igen. Yngste er alligevel på efterskolen, så det betyder ikke noget at det lige venter på at vi har fået fixet de sidste småting. Desuden skal det sidste legetøj sættes væk, sidst yngstes værelse fik en tur blev der sorteret kraftigt, så det var mest hans lego der forblev. Nu tror jeg ikke det har været ude af skabene de sidste 3 år og når man lige om lidt bliver 16 år er det nok også okay.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.