Efteråret har budt på masser af timer i lille Vildmose, som forsat er en af favoritterne til en tur ud i det blå. Selv om vi kommer der ugentligt er der altid noget nyt at opleve både grundet årstidernes skiftende, men også det store areal. Det er vel et års tid siden vi for første gang havde held til at se Elgene på nært hold og siden er det blive til mange gode stunder og billeder af dem.

Dels skal der lidt held til, men man lære også efterhånden deres færden at kende og det handler langt hen ad vejen om at komme ned i gear. De er så gode til at skjule sig at man ikke nødvendigvis er dem i forbifarten selv om de står få meter fra vejen.

Disse billeder er et par uger gammel og er fra Hegnsvejs, hvor der på det seneste har været stor aktivitet af en folk hanner. Denne dag var der en enkelt, men vi har siden spottet 4 på den samme dag, hvor af de 3 gik sammen. Brunsten må være ovre siden de går så meget sammen.

Jeg købte for nyligt en 70-300 mm linse til mit ellers noget alderen Nikon D3000, som har fulgt mig de sidste 10 år og selv om jeg havde en 55-200 mm linse må jeg sige det er udfordrende at tage skarpe billeder med den 300 mm linse, en lille bevægelse betyder helt vildt meget for det færdige billed.

Jeg har overvejet om jeg skal have et nyt, men er kommet frem til at skal jeg skifte skal det være til en systemkamera – og jeg synes de er lige i den dyre ende endnu. Inden jeg havde et setup jeg synes var ok havde jeg brugt 15000 kr., så jeg håber prisen bliver lidt mere spiselig over de næste par år.

 

You might also enjoy:

1 Comment

  1. Du har da vist en fast aftale med elgene 🙂

    Jeg har et systemkamera, et Fuji xt30, det tager gode billeder, men jeg er ikke så god til at indstille det 🙁 – jeg kan ikke huske, hvad jeg har læst, at jeg skal, og jeg kan ikke se, hvad der står, men i morgen skal jeg hente mine første “rigtige” briller, så håber jeg, at det bliver lidt bedre, ellers må jeg skille mig af med det og købe et idiotsikkert kamera (udover dem jeg har i forvejen).

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.