Jeg købte i slutningen af 2020 2 cones med RAW white 8 baby cashmere Angora 500 fra Garnudsalg med tanke på en trøje til mig selv. Opbringeligt havde forestillet mig at skulle strikke i dobbelttråd, men jeg var ikke tilfreds med udtrykket og endte med at lave en strikkeprøve med en tråd silkmohair, hvilket var meget bedre. Jagten på en egnet strikkeopskrift endte ved Kumulus fra Petiteknit.

Jeg har strikket en str. Medium selv om jeg egentlig er en large, fordi jeg ikke har lyst til det meget oversized udtryk, som den egentlig har. jeg startede med en grå silkmohair sammen med den hvide, hvilket giver et fint meleret udtryk.

Den blev så god at jeg nærmest slog op til en mere, hvor det var en marineblå silkmohair sammen med den hvide. Den har fået 2 cm mere på krom og ærmer, men er ellers helt magen til den grå.

De er begge så fine og simple til et par bukser og hverdagen 💕

Pinde: 4 mm og muligvis 3 1/2 til Icorden

Garn: RAW white 8 baby cashmere Angora 500 sammen med henholdsvis grå og marineblå kidsilk fra drops.

Forbrug: Jeg har brugt knap 4 nøgler 4 kidsilk og 175-180 gram RAW white 8 baby cashmere Angora 500 til hver.

Størrelse: medium

Ændringer: ingen beviste

Hot or Not: de er fantastiske til hverdagen 💕

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.