Vinteren er kommet over os og vi har vel stort set haft nattefrost de sidste 2-3 uger med få undtagelser, og her de seneste dage også dagsfrost, men i lørdags viste vejret sig fra en helt fantaktisk side med blå himmel og solens stråler der kunne mærkes i ansigtet.

Vi fik gået en fin tur i nabolaget og efterfølgende lavede vi kaffe og fandt et vindstille hjørne på terrassen for at suge endnu flere D-vitaminer, jeg tror vi sad der en halv times tid vel og mærke i udetøjet, men det var en fornøjelse.

Dagene bliver lysere og længere af der er hvidt på jorden, det er ikke meget sne der ligger, men lige nok til at børnene i byen kan kælke og der er lyst om eftermiddagen. Vi går mod lysere tider – forhåbenlig på mere end en front.

Corona, forsamlingsforbud osv. har lagt sig som en tung dyne over mig, jeg tænger lige som resten af Danmarks befolkning til at være sammen med mennesker ud over boblen. Vi har det jo godt alle mand, jeg er endda så heldig at jeg køre på arbejde og er sammen med kollegaerne hver dag, hvor mange andre kun er sammen med deres nærmeste hver dag, så alt er på mange måder godt. MEN jeg trænger til at hold en fest, grine, danse natten lang og sikker have ondt i hovedet og fødderne dagen efter eller bare at samle gode venner omkring mig til en god middag, samtaler og hygge. Jeg ser frem til sommer og forhåbentlig en lidt mere normal hverdag igen …. og lige nu ser jeg frem til at tilbringe lørdag aften med det ene vennepar vi er i boble med.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *