Et af de seneste projekter har været at omdanne i omegnen af 600 gram uld til forårets udeliv. Strikket på pind 6 tager det jo nærmest ingen tid og den blev indviet i vinterferien. Mønsteret er Brekko fra Vikinggarn købt som kit og i sammen forbindelse ligger der et andet mønster klar til at komme på pindene når lysten er der.

Flerefarvestrik har aldrig været blandt mine spidskompetencer, men det har jeg besluttet at 2021 er året hvor det skal laves om på, der findes så mange fine sweatere derude. Skal jeg selv sige det går det bestemt den rigtige vej og det er pænt og jævnt. Jeg mangler nok lige helt at forstå hvordan man også får lange floteringer til også at blive jævn og ensartede.

FAKTA:

Pinde: 5½ og 6 mm, som bestemt er i den høje ende af hvad jeg synes er sjovt.

Garn: Hobbygarn fra Vikinggarn, købt som kit

Forbrug: 600 gram, der er lidt rester fra kittet.

Størrelse: Large

Ændringer: Den ene farve i bærestykket blev lys og ikke mærk brun, men hvad pokker det går jo nok

Hot or Not: Hot, den er klar til at have under vesten ud i det danske forår.

 

You might also enjoy:

1 Comment

  1. Det er en rigtig fin trøje. Jeg er heller ikke god til de tykke pinde, jeg får skide ondt i hænderne. De mindre pinde er jeg nu heller ikke så god til, jeg får intet strikket færdig.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.