Efter 14 dage hvor der intet overskud har været til noget som helst er en dag hvor vi leger praktisk gris nødvendigt. Vasketøjet bugner, både det der har været igennem vaskemaskinen, men ikke mindst det der ligger og venter. Drengene sidder i blød i hvert deres badekar og nyder det, jeg forsøger at få lagt vasketøjet sammen og har en bunke strømper der skal sorteres og hvis der er noget ved vasketøj som jeg overhovet ikke gider, så er det strømperne. Jeg sidder sådan lidt og håber at gemalen kunne finde på at gøre det, da han ved hvormeget jeg ikke gider.

vaske.gif

Ellers vil en spand vand og en klud helt sikkert pynte rundt omkring og hvis jeg også gad vinduerne, vil her blive helt nydeligt. Nu må vi se hvorlangt jeg når. Jeg tror også at den søde tand står og kalder i køkkent for lidt til eftermiddagskaffen, det vil ikke være så tosset endda. Nu må vi se hvorlangt energien rækker.

Ellers har jeg lært mig selv noget, men mere om det senere.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *