Livet skete vist bare rundt omkring ørerne på mig og inden jeg så mig om er det blevet sommer og inden længe banker sommerferien på døren.

Hvis vi skal lave nogle nedslag i hvad foråret bragte af campingliv, vi kan starte med årets første tur i den gamle dame. Normalt starter sæsonen ud i påsken men med et efterskolebarn der ikke har overrendt os, valgte vi at prioritere tiden hjemme. Først tur blev til Hobro nogle weekender efter påsken. Hobro er nok igennem de sidste par år blevet en af de ubetinget favoritter.

Vi var kommet afsted i det dejligste vejr, dog med nogle meget kolde nætter der i starten af april måned. Heldigvis er der Gasvarme i den lille vogn og i gaskassen står der altid en petroleumsovn til forfeltet og Ja det er måske lidt luksus, men når man er afsted fra det tidlige forår til en gang hen i efteråret er varme nødvendigt.

Hobro vinder på alle fronter, hyggelig campingplads med fine faciliteter, bynær med gode shoppemuligheder og ikke mindst min højest prioritet: Gode gåturer. Med op til 10 km i benene hver dag bliver man bare hurtig træt af de samme veje igen og igen.

Næste tur blev til Frydenstrand Camping ved Limfjorden sammen med gode venner i Kristi himmelfartsferien.

Vejret var desværre ikke helt med os og bød på både sol og regn, men det blev hyggen ikke mindre af. Frydenstrand Camping ligger med den fineste udsigt over Limfjorden og vi havde pladser lige ved vandet, hvor der var livlig aktivitet. Til gængæld er gåturspotentialet ikke så stort, den ligger i et sommerhusområde med kort afstand til en lille lystbådehavn, men jeg nåede da at se det hele forfra og bagfra i løbet af de dage vi var der. Det er sjældent at vi ender med at få et vådt fortelt med hjem, men denne gang var en af dem, det var så vådt at det startede med at ligge på badeværelset da vi kom hjem og senere fik bevilliget et par timer på stuegulvet for lige at få det sidste fugt væk. Det er så hermed den første og eneste gang i 2021 det sker, hvis vi skal følge trenden.

Den sidste tur i foråret gik til Nibe, hvor campingpladsen også ligger ved fjorden. Her var vejret fantatisk og jeg havde lavet plads til at holde næste fri fredag og mandag, så vi kunne få en dejlig forlænget weekend i det dejlige vejr. Vi kender Nibe ret godt og det er altid hyggeligt at vende retur til steder man kender godt og ud over at opdage nye hjørner af byen og havnen skal vi altså også ud at køre en tur langs fjorden.

Grundet det gode vejr havde vi valgt en plads helt ned til vandet og hvilken luksus det er at starte morgen med at rulle siderne ned i forteltet, trave en tur og komme hjem til duften af friskbrygget kaffe med udsigten over fjorden. Aftnerne gav os nogle fantastiske solnedgange ud over fjorden og i det hele taget var det hyggeligt bare at være afsted til genkendelige steder og grundet den forlænget weekend føles det næsten som en helt ferie, hvor vi bare kom ned i gear.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.