Vi startede lørdag med at køre i Lille Vildmose, vi landede i mosen omkring kl. 7 og brugte formiddagen på at opleve mosen. Jeg har lige skiftet mit gamle Nikon D3000 ud med et Nikon Z50 og der er rig mulighed for at øve sig i mosen.

Vi kørte den sædvanlige rundtur for derefter at parkere bilen og trave en tur ud i det blå efterfulgt efter en kop kaffe ved Birkesø. Denne gang var der ingen elge at spotte men jeg tror aldrig at vi er taget derfra uden oplevelser af dyrelivet.

Vi vendte hjem tanket op med eventyr, frisk luft og tosomhed blot 20 minutter kørsel fra vores hjem i vores dejlige Himmerland. Lige om 5 dage venter ferien og 3 uger med plads til eventyr ad den allerbedste slags. Vi har planer med god venner, familie og tid til blot at være til. Campingvognen er klar til eventyr.

1

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *