Jeg nyder solen i disse dage og jeg har virkelig behov for den, jeg befinder mig i det sort hul lige nu og jeg tror den bedste kur er forår og sol. Jeg ville egenligt have været ude en tur med kameraet for at fange solens stråler men det nåede jeg ikke og gik derfor på jagt i arkivet for at finde nogle forårsbilleder. Undervejs fandt jeg dette:

132_3223.gif

Taget den 14 marts 2005, jeg må indrømme selv om jeg kan lide sne og frost har jeg ikke meget lyst til det lige nu. Jeg synes egentlig at vi har fået vores del i år også selv om det var i løbet af 3 dage.

Jeg tog en sygedag i går, jeg kunne ikke overskue at komme ud af døren, men i morges tog jeg mig selv i nakken, ikke at jeg havde det bedre men jeg har overbevist mig selv om at det ikke hjælper at sove den halve dag og tilbringe resten i sofaen. Det overskud jeg havde for bare 14 dage siden er pist væk og jeg bliver vist nødt til at arbejde lidt for at finde det igen og jeg håber at solen og foråret kan hjælpe mig lidt på vej.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.