Jeg nyder stilheden – Flemming er i byen med hans arbejdskollegaer og ungerne har sovet længe. Så der er stille i huset og jeg vælger selv hvad jeg skal fortage mig. Indtil nu har aften gået med at lave en strømpeopskrift til min kollega, som jo har kastet sig i  strømpestrikningens kunst. Da jeg gav hende udfordring troede jeg faktisk at hun kunne strikke vrang for eksempel men efterfølgende viser det sig at hendes strikke erfaring består af nogle halstørklæder strikket i ret…. Jeg må tage hatten af for hende, hun har lært at strikke vrang, at kende forskel på ret og vrang og at strikke på strømpepinde. Hun er kommet levende igennem hælen, foden og er igang med  tåen på den første sok. Den første er kun strikket på med mig ved siden af og jeg er flere gange blevet kaldt på… men det er  egentlig småting. Hun sidder lige nu derhjemme og starter op på den anden… jeg har lige fået en mms med billede af de første omgange er strikket. Det er ikke verdens nemmest ting at starte med.

Det skal helt sikkert lykkes for hende og jeg tror at jeg skal finde nogle lækre strømpepinde og et nøgle strømpegarn når det lykkes, hun har helt sikkert fortjent en belønning.

regnbuesokker.gif

Ellers strikker jeg på Marcus’ regnebuestrømper, han kom forleden og sagde at jeg skulle lave et par sovestrømper (jeg ved ikke hvor han lige har fundet på det udtryk!) i og så nævnte han alle regnbuens farver og det kan jeg da ikke stå for. Jeg vidste jeg havde en rest Regia i farver der vil egne sig, men ikke nok, så der er tilføjet en rest turkis opal og det kan være det bliver nødvendigt med en farve mere. Jeg har strikket til efter hælen på den første og er nu startet på nr 2 i håb om at de bliver ens.

Nå men jeg vil daffe ind i sofaen igen og zappe lidt og strikke videre på regnbuesokkerne.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.