Jeg har fået lysten til at blogge igen, men jeg tror det bliver en blanding af hverdagen, strik og hvad nu ellers jeg finder på.

Min hverdag er blevet noget ændret siden november, hvor jeg startede på arbejde efter at have gået hjemme med mine børn på 1 og 3 år – jeg har været vant til at hverdag forgik stille og roligt, med masser tid sammen med børnene men også tid til mine egne interesser. Efter jeg er startet med at arbejde, må jeg nok indse at hverdagen mest består af arbejde og børn. Den første 1 -1½ mrd var jeg sengeklar sammen med børnene, da jeg fik hovedet fyldt med informationer dagen lang – men tingene ligger mere på rygraden og alting er rutine efterhånden – det efterlader overskud til nogle andre ting – heldigvis da.

 Med hensyn til strik – er det begyndt at blive til en del igen – jeg kan nævne en reglan til Nicklas, en hue ligeledes til Nicklas og er godt på vej med en mere til min mand. Og sidst men ikke mindst er jeg startet på prinsesvøbet til en veninde der venter sig. Jeg skal nok vende tilbage med billeder en anden dag

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.