Vi rykker en dag ud af kalenderen idag, Marcus er stadig ikke ovenpå og kan slet ikke klarer en hel dag i børnehave. De sidste dag har han godt nok ikke sovet i løbet af dagen, men han beder selv om at komme i seng om aften og herhjemme er aktivitetsniveauet meget lavere end i børnehaven. Desuden kan vi ikke helt finde uf af om han har en smule feber, han er lige stået op og sidder og spiser morgenmad. Efterfølgende vil jeg forstyrre ham med termometeret. Gemalen var sent hjem fra lægen torsdag med besked om at havde han stadig feber idag skulle vi komme igen.

Dagen i går blev brugt på en konfirmation, det er utroligt hvor tiden går og jeg kan ikke følge med i de store ungers livlængere. Jeg forstår ikke at dem jeg engang har skiftet ble på som teenager selv er teenager efterhånden og de bliver i disse år konfirmeret på stribe.

Det varer ikke længe så skal vi aflevere Nicklas, så han kan komme med i legestue. Så kan han blive hentet tidligt i eftermiddag, så han også får lidt hygge herhjemme. Vejret viser sig stadig fra sin bedste side og det er med at nyde det da vejrudsigterne ikke er alt for gode i slutningen af ugen.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *