Dagen i dag har været brugt på cirkus. Det er drengenes første cirkustur. Cirkus Arena var i Aaborg og vil benyttede lejligheden til at introducere cirkus for drengene. Mit arbejdes personaleforening indbød til familiedag, hvilket betød at man fik lidt afvide om hvordan man trænede dyrene og hvordan arbejdsdagen var i et cirkus. Vi så bl.a. geder som ikke var en del af en officelle forstilling.

cirkus1.gif

Efterfølgende blev vi sendt ud lidt og der vil tid til indløb af popcorn. Forstillingen startede og længe var drengene tavse, de fulgte interesseret med i alt hvad der forgik. Der var elefandter, heste, en søløve, kanonkonge og alt hvad der tilhører sig i et cirkus. Det er længe siden at jeg har været i cirkus og man kan selt ikke undgå at lade sig trække med ind i magien.

cirkus2.gif  cirkus3.gif

Billeder fra telte er desværre en umulighed, men her er da lige et par billeder fra det udendørs areal, bl.a. en vogn fra 1925 med forskellige figurer i.

cirkus5.gif  cirkus4.gif 

Trætte vendte vi hjem og aftenmaden har bestået af Hotdogs lige efter drengenes hoved og nu ligger de i deres seng.  Jeg nåede lige min løbetur inde regnen kom eller det vil sige at jeg kortede den lidt af, men kom tør hjem. En dejlig tur, luften er ofte speciel lige før regnen starter og sammen med Raspens duften blev det til en dejlig tur.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *