Vi kørte en tur nordover i dag, til Sæby. Som så mange andre nordjyske byer har den levet af fiskeriet. I dag er havnen centrum for turisme. Vi fik fiskefilet og pomfrittes på havnekanten, slentrede en tur i gaderne og på haven. I havnebassinet ligger bl.a. en moderne udgave af en husbåd. Den har ikke ret meget til fælles med en båd, og er på 133 kvm med at hvad man forventer at et alm hus. Charmen forsvinder vist i takt med moderne hjælpemidler.

20-1.gif

Havnen var i dag forholdsvis øde, ikke at vi var alene i det gode vejr, mere i forhold til en sommerdag i ferien, der er ofte sort af mennesker. I mange lystbådende var der dog liv. Blandet dem lå enkle fiskebåde, dog ikke nogle så store at man kan lave en årsindtægt i den.

20-2.gif

Hjemvejen forgik via lyngså og syd over til Hals, en by som vi er kommet meget i da mine forældre har haft sommerhus uden for hals i næsten 10 år, men sidste år valgte de at sælge og lige nu venter de på at få bygget i Øster Hurup. I gennem næsten 10 år har Hals ofte været besøgt og igennem årene er der spist mange is på havnen.

Vi tog færgen mellem Hals og Egense, som så mange gange før, hvorefter turen gik hjem via Dokkedal og Kongerslev. Vejret har vist sig fra sin bedste side idag og en overgang var det lige før at det blev for varmt at sidde i solen.

Ungerne har været i bad og ligger nu i deres seng, det kan være lidt hårdt med 4 fridage på stribe, ofteste har det ungerne det med at alt kører efter det vante. De trives begge i deres hverdag i børnehave og dagpleje. Mange fridage i træk betyder ofte at en mandag som i morgen kan være lidt træls at komme igang med. Det kan jeg kun nikke genkendende til, jeg glæder mig ikke til selv arbejdesdagen, kun at skal mødes med mine kollegaer og høre hvad der er sket hen over weekenden.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.