Skip to content

Ferie tid

Så er der dømt ferietid. Det drejer sig om en lille uges tid på camping på Skive Fjord Camping, hvor vi skal over i forbindelse med det 11 Skandinaviske Renault træf. Men vi håber da at vejret bliver lidt bedre.

Jeg har færdig gjordt en par strømper mere – som tidligere nævnt drejer det sig om Webstrikkernes maj mønstre Love Knot – et sjovt mønster at strikke hvor der hele tiden sker noget.

De er strikket i Brugsens strømpe garn og jeg er faktisk yderst tilfreds med dem – og må nok beskrive dem som det bedste par jeg har lavet.

Hvad der nu skal laves – jo ser i – ud over Marcus trøje har jeg faktisk en islandsk til at ligge til mig selv, hvor jeg mangler lidt at det ene ærme og bærestykket. Den er fundet frem fra gemmerne og skal med på ferie. Det kan da kun gå fremad med den. Jeg tager også Marcus trøje med og et nøgle strømpegarn for at være på den sikker side.

Men GOD FERIE.

Follow on Bloglovin
https://www.barbieinablender.org