Så er Birch kommet af både pindene og nålene, jeg jeg må sige at det er blevet supergodt. Jeg er vild med Birch sjalet, men da jeg aldrig bruger sjaler, er det ikke kommet på pindene her i huset. Men i denne aflange udgave hitter det virkelig og jeg tror at der skal en udgave mere på pindene senere.

birch.gif

Fakta:

Mønster: Birch, strikket som et aflangt sjal/tørklæde

Garn:  Evilla 6/2 i klar blå.

Forbrug: 150 g

Størrelse: 165 x 33 cm

Hot or Not: Absolut hot, modtageren (Nicklas’ dagplejemor) er jeg ret sikker på bliver meget glad for det, men det skal først gives i slutningen af oktober.

I løbet af ugen havner der forhåbentlig denne bog på matriklen og mon ikke der var et projekt til en af drengene der kunne finde på at smutte på pindene. Jeg har kun munken i gang og den mangler “kun” 1½ ærme på den, så nu kan jeg snart se enden. Det er absolut legalt at starte på noget nyt.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *