Svigerinden er her for at hjælpe med at give hækken sin årlige tur, det er efterhånden en tradition, som bliver kombineret med en gang hygge og grill. Det er  ofte lige inden Sankt Hans, hvilket det nåede at blive igen i året, dog på falderebet.

Heksen af græs herunder har Nicklas lavet med sin dagplejemor, dog blev dog ikke helt som hun havde tænkt sig, men den blev tilgengæld lige efter Nicklas’ hoved og det er meget vigtigere end udseendet.

2206-1.gif

Aftensmenu har stået på Kylling, kartofter, salat og et godt stykke brød til, ikke noget fancy, men alligevel så sommerlig som det næste bliver.  Hækken er klippe, afklippet er samlet sammen og god mad er indtaget. Aften blev ikke så tosset endda og det bedste er 2 trætte og beskidte unger efter at have tumlet uden for dagen lang.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.